CS semestar
vašeg obrazovanja
koji vam nedostaje

Naučićemo Vas kako da savladate komandnu liniju, koristite moćne text editore, fensi komponente sistema za kontrolu verzije, i još mnogo toga!

placeholder image

Lekcije će Vas naučiti

sve što je vezano za napredne teme u okviru CS-a, od operativnih sistema do mašinskog učenja, ali postoji jedna ključna tema koja često nije pokrivena, i prepuštena studentima da je sami shvate: znanje njihovih alata. Naučićemo Vas kako da savladate komandnu liniju, koristite moćne text editore, fensi komponente sistema za kontrolu verzije, i još mnogo toga!

Studenti provode stotine sati

koristeći ove alate tokom svog školovanja (i hiljade sati u toku njihove karijere), tako da ima smisla da steknete što bolje znanje. Savladavanje ovih alata Vam neće samo omogućiti da trošite manje vremena na podešavanje alata u skladu sa Vašim potrebama, već će i pružiti mogućnost da riješite probleme koji su ranije izgledali nemoguće kompleksni.

Izvan MIT-a

Podijelili smo ove lekcije izvan MIT-a u nadi da će i drugi imati koristi od ovih resursa. Možete pronaći postove i rasprave na:

Acknowledgment

Zahvalnost

Zahvaljujemo se Elaine Mello, Jim Cain, i MIT Open Learning što su nam omogućili da snimimo lekcije: Anthony Zolnik i MIT AeroAstro za A/V opremu; i Brandi Adams i MIT EECS za podršku ovim lekcijama.